februari 26, 2021

Welkom

Sensei Frans van Leeuwen, 5de Dan Karate en Hanshi Masato Oscar Higa, 10de Dan Karate Kyudokan.

Welkom bij Budocenter ‘Budo-San Sports’.

Budocenter ‘Budo-San Sports’ is een Dojo voor Japanse vechtkunsten, Oosterse vechtsporten, Conditietrainingen en Budo voor senioren.

Budocenter ‘Budo-San Sports’ is een centrum voor Okinawa Shorin ryu karate ‘Kyudokan’, Okinawa kobudo, Jissenkai shin-karate (full contact karate & kickboxing), Sportkarate, Pure zelfverdediging, ‘Opboksen’ weerbaar en sterk, School-karate en School-kickboksen. De budolessen start vanaf 4 jaar.

Voor de senioren 65 jaar en ouder is het belangrijk om fysiek en mentaal goed te voelen. Trainen kent geen leeftijd of grenzen. Het onderhouden van de fysieke en mentale gezondheid is voor iedereen belangrijk, welke budoactiviteiten hebben wij voor de 65 jaar: Conditiegymnastiek, Okinawa karate, Pure zelfverdediging.

Om fysiek en mentaal gezond te blijven hebben wij diverse conditievormen voor alle leeftijden zoals Cardio-kickboxing, Box-fit, Conditie-keep fit.

Wij nodigen iedereen uit om samen met ons gezond en sportief in beweging te komen. De lessen zijn kleinschalig (12 personen) met meer individuele trainingsaandacht en instructies.

De lessen worden verzorgd door Frans van Leeuwen (docent lichamelijk opvoeding / CIOS sportinstructeur / maatschappelijk sportcoach). Frans heeft ruim 45 jaar trainingservaring in het beoefenen en lesgeven (5de Dan karate-do, 6de Dan full contact karate, muay thai – kickboxing, boksen, zelfverdediging en conditietraining). Als maatschappelijke sportcoach stimuleert hij diverse doelgroepen om samen actief in beweging te komen.

Iedereen is welkom.

Gratis proefles? Bel dan naar 06.27012769

Sportservice Flevoland ondersteund Budocenter Budo-San Sports.

Provincie Flevoland stimuleert sportief bewegen bij Budocenter Budo-San Sports in Flevoland