oktober 27, 2020

Pure Zelfverdediging Kinderen

Januari 2023 start een groep ‘PURE ZELFVERDEDIGING’ voor kinderen.

Pure Zelfverdediging 8 jaar – 10 jaar

Pure Zelfverdediging 11 jaar – 12 jaar

Pure Zelfverdediging 13 jaar – 15 jaar

Zelfverdediging is een handeling waarbij individuen hun lijf beschermen tegen dreigingen van buitenaf. Er zijn veel verschillende vormen van zelfverdediging, waaronder fysieke, verbale en educatieve zelfverdediging.

Verbale en educatieve zelfverdediging

In plaats van het bestuderen van gevechtstechnieken kunnen mensen ook trainingen om te leren dreigende situaties verbaal op te lossen en de mentale weerbaarheid te vergroten. Fysieke zelfverdediging betreft het toepassen van geweld van buitenaf te weren. Dit geweld kan op gewapende of ongewapende wijze worden toegepast. Bij gewapende zelfverdediging kan gebruik worden gemaakt van diverse middelen (stok, ijzer, plastic pijp, stoel, tafel enz). Ongewapende zelfverdediging is het toepassen van praktijkgerichte handelingen van zelfbeschermingstechnieken en gevechts- of bevrijdingstechnieken.

Zelfverdediging bij Budo-San Sports

Zelfverdedigingen en Zelfbescherming bij kinderen starten wij met het fysiek gebruik maken van het eigen lichaam. Het fysiek sterker worden is een belangrijke onderdeel bij het leren in de ‘Pure Zelfverdediging’. Door de diverse Pure Zelfverdedigingstechnieken af te stemmen op de weerbaarheid van de individu kan het zich oriënteren op zijn fysieke mogelijkheden en mentale weerbaarheid. Diverse weerbaarheidsgebieden worden aan de orde gesteld, zie beneden, en in de praktijk gebracht.

Soorten weerbaarheid - Exelix

INTERESSE: BEL DAN 06.27012769