november 25, 2014

De Conditieclub

De diverse crosstrainingen is toegankelijk vanaf 16 jaar. Samen met de groepsleden train je aan de fysieke conditie. Sterk krachtig spieren, betere uithoudingsvermogen met een gezonde hartwerking en een rustige mindset voor de juiste balans. Dit alles in een klein trainingsgroepje van zes deelnemers. 


BOX-FIT (koppeltraining)

Box-Fit een koppeltraining voor twee personen. Box-Fit is een training voor de conditie, weerbaarheid (basistraining uit de vechtsporten) en ontspanningsoefeningen. Box-Fit heeft als doel het bevorderen van de algehele conditie, fysieke weerbaarheid en ontspanning. Box-Fit is geschikt voor de leeftijd vanaf 16 jaar en ouder.

.Interesse 0627012769


CARDIO-KICKBOXING 

Cardio-kickboxing is een workout voor de fysieke conditie, fysieke en mentaal ontlading. De workout is een 45 minuten durende kickbokstraining of padstraining (zonder sparren) en 15 minuten spierversterkende oefeningen (BBB-oefeningen). Cardio-kickboxing geschikt vanaf 16 jaar en ouder. Train samen om fysiek en mentaal gezond te blijven. Iedereen is welkom.

Info: 06.27012769


H.I.I.T-CROSSTRAINING (High Intensity Interval Training)

H.I.I.T-Crosstraining is een intensieve workout (intensief, dus de basisconditie moet goed zijn) voor de meer fysieke uitdagingen. De training worden ondersteunt door het gebruik van dumbbels, barbells, boomstammen, bokszak, stootkussens, touwen, pionnen enz. H.I.I.T-Crosstraining is uitdagend voor de rompspieren, rugspieren, bilspieren, beenspieren en schouder-/armspieren. De conditiesporter wordt gecoacht en mentale ondersteund. Aan het eind van de workout volgt een cooling down met rek- en strekoefeningen om het lichaam weer te ontspannen en tot rust te brengen. Iedereen gaat ontspannen en voldaan naar huis. Wil je meedoen, Stap-in en train mee.

Komt kijken of vraag een gratis proefles aan.

Interesse 0627012769


CONDITIE-CIRCUITTRAINING

Een gezonde basisconditie is belangrijke voor meer kwaliteit van leven te ervaren. Sterke spiergroepen, beter uithoudingsvermogen en een goed functionerende coördinatie is van belang voor je gezondheid en welzijn. In de conditie-circuittraining wordt gestart met een warming up waarna de groep in een circuitvorm een aantal oefeningen afwerken. De oefeningen is niet zwaar en moeilijk maar geeft wel resultaat voor je basisconditie. Wil jij op een gezellige manier aan je conditie werken kom dan met ons meedoen. 

Komt kijken of vraag een gratis proefles aan.

Interesse 0627012769


PERSONAL TRAINING

Wij doen aan Life-Changing en Fit-Solution en geven ondersteuning bij het veranderen naar een actieve leefstijl. Onder begeleiding van de Leefstijl-Conditietrainer traint jullie samen aan de fysieke-mentale processen. Er wordt veel aandacht besteed aan de mindset, conditieopbouw, voedingssuppletie  & voedingsanalyse, leefstijl coaching en stressmanagement

Wat kunt u verwachten:

  • Intake: kennismaking, achtergrond informatie, doelen en wensen, programma’s en leefstijl onderzoek;
  • Testen en onderzoek;
  • Plan van aanpak Life-Changing / Fit-Solution;
  • Evaluatie trainingsproces.

Interesse bel 0627012769 of vraag een gratis intake aan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.