november 25, 2014

De Conditieclub voor volwassenen

De conditiesport voor volwassenen is toegankelijk vanaf 18 jaar. Samen trainen wij aan een gezond welzijn. Sterk krachtig spieren, betere uithoudingsvermogen voor een gezonde hartwerking en een rustige geest voor de juiste balans. Dit alles trainen wij samen in een trainingsgroepje van maximaal tien deelnemers. 


BOX-FIT (Partner-koppeltraining)

Box-Fit een partner-koppeltraining voor twee personen. Box-Fit is een training voor de conditie, weerbaarheid (basistraining uit de vechtsporten) en het nodige ontspanningsoefeningen. Box-Fit heeft als doel het bevorderen van het samen sportief bewegen. 

Interesse 0627012769


CARDIO-KICKBOXING 

Cardio-kickboxing is een workout voor iedereen die conditioneel wil verbeteren en mentale willen ontladen. De workout is een 55 minuten durende bokstraining (zonder sparren) met veel spierversterkende oefeningen en ontspanningsoefeningen. Cardio-kickboxing is geschikt vanaf 18 jaar en voor iedereen geschikt die fysiek en mentaal gezond wil blijven. Iedereen is welkom.

Info: 06.27012769


Conditiegymnastiek

Conditiegymnastiek is een conditievorm van spierversterkende oefeningen. Deze oefeningen geven de spieren de juiste uitdaging dat nodig is bij het ouder worden. De training wordt ondersteunt door het gebruik van kleine gewichtjes (dumbbels enz) en eigen lichaamsgewicht. Conditiegymnastiek is een gevarieerde training voor de rompspieren, rugspieren, bilspieren, beenspieren en schouder-/armspieren. Aan het eind van de training volgt met rek- en strekoefeningen, ontspannings- en ademhalingsoefeningen om het lichaam weer tot rust te brengen.

Heb jij na het lezen interesse doe dan mee met ons of bel 0627012769

Komt kijken of vraag een gratis proefles aan.

Interesse 0627012769


CONDITIE-CIRCUITTRAINING

Een gezonde basisconditie is belangrijk voor de kwaliteit van leven. Sterke spiergroepen, beter uithoudingsvermogen en een goed functionerende coördinatie en lenigheid voor een actief leven. De conditie-circuit start met een warming up waarna in een circuitvorm een aantal oefeningen worden gedaan. De oefeningen zijn niet zwaar of moeilijk, maar geeft de juiste resultaten voor de basisconditie. Wil je meedoen op een gezellige manier en aan je conditie werken, kom dan met ons meedoen. 

Komt kijken of vraag een gratis proefles aan.

Interesse 0627012769


PERSONAL TRAINING

Wij doen aan Life-Changing en Fit-Solution en geven ondersteuning bij het veranderen naar een actieve leefstijl. Onder begeleiding van de Leefstijl-Conditietrainer traint jullie samen aan de fysieke-mentale processen. Er wordt veel aandacht besteed aan de mindset, conditieopbouw, voedingssuppletie  & voedingsanalyse, leefstijl coaching en stressmanagement

Wat kunt u verwachten:

  • Intake: kennismaking, achtergrond informatie, doelen en wensen, programma’s en leefstijl onderzoek;
  • Testen en onderzoek;
  • Plan van aanpak Life-Changing / Fit-Solution;
  • Evaluatie trainingsproces.

Interesse bel 0627012769 of vraag een gratis intake aan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.