november 25, 2014

De Conditieclub

De conditiesport is toegankelijk vanaf 18 jaar. Samen met groepsleden trainen aan de fysieke conditie. Sterk krachtig spieren, betere uithoudingsvermogen voor een gezonde hartwerking en een rustige geest voor de juiste balans. Dit alles in een trainingsgroepje van maximaal tien deelnemers. 


BOX-FIT (Partner-koppeltraining)

Box-Fit een partner-koppeltraining voor twee personen. Box-Fit is een training voor de conditie, weerbaarheid (basistraining uit de vechtsporten) en ontspanningsoefeningen. Box-Fit heeft als doel het bevorderen van actief samen te sporten. Samen trainen voor de  algehele conditie, fysieke weerbaarheid en ontspanning kan een optie zijn als tijd kostbaar is. Box-Fit is geschikt voor de leeftijd vanaf 18 jaar en ouder.

Interesse 0627012769


CARDIO-KICKBOXING 

Cardio-kickboxing is een sterke workout voor de conditie en goed voor de fysieke en mentale ontlading. De workout is een 45 minuten durende bokstraining (zonder sparren) en 15 minuten spierversterkende oefeningen (BBB-oefeningen). Cardio-kickboxing geschikt vanaf 18 jaar en ouder. Train om fysiek en mentaal gezond te blijven. Iedereen is welkom.

Info: 06.27012769


Conditiegymnastiek

Conditiegymnastiek is een vorm van gymnastische oefeningen waarin krachtuithoudingsvermogen een rol speelt. Deze oefeningen biedt fysieke uitdagingen dat nodig is bij het ouder worden. De training wordt ondersteunt door het gebruik maken van dumbbels, barbells, bokszak, stootkussens, touwen, pionnen enz. Conditiegymnastiek is een gevarieerde training voor de rompspieren, rugspieren, bilspieren, beenspieren en schouder-/armspieren. De conditiegymnastie wordt ondersteund door rustige stimulerende muziek. Aan het eind van de training volgt een cooling down met rek- en strekoefeningen, ontspannings- en ademhalingsoefeningen om het lichaam weer tot rust te brengen. Wil je meedoen, Stap-in en train mee.

Komt kijken of vraag een gratis proefles aan.

Interesse 0627012769


CONDITIE-CIRCUITTRAINING

Een gezonde basisconditie is belangrijk voor de kwaliteit van leven. Sterke spiergroepen, beter uithoudingsvermogen en een goed functionerende coördinatie van bewegen. De conditie-circuit start met een warming up waarna in een circuitvorm een aantal oefeningen worden gedaan. De oefeningen zijn niet zwaar of moeilijk, maar geeft de juiste resultaten voor de basisconditie. Wil je meedoen op een gezellige manier en aan je conditie werken, kom dan met ons meedoen. 

Komt kijken of vraag een gratis proefles aan.

Interesse 0627012769


PERSONAL TRAINING

Wij doen aan Life-Changing en Fit-Solution en geven ondersteuning bij het veranderen naar een actieve leefstijl. Onder begeleiding van de Leefstijl-Conditietrainer traint jullie samen aan de fysieke-mentale processen. Er wordt veel aandacht besteed aan de mindset, conditieopbouw, voedingssuppletie  & voedingsanalyse, leefstijl coaching en stressmanagement

Wat kunt u verwachten:

  • Intake: kennismaking, achtergrond informatie, doelen en wensen, programma’s en leefstijl onderzoek;
  • Testen en onderzoek;
  • Plan van aanpak Life-Changing / Fit-Solution;
  • Evaluatie trainingsproces.

Interesse bel 0627012769 of vraag een gratis intake aan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.