november 25, 2014

De Conditieclub

De conditietrainingen is toegankelijk vanaf 14 jaar. Samen met de groepsleden train je aan de fysieke conditie. Sterk krachtig spieren, betere uithoudingsvermogen met een gezonde hartwerking en een rustige mindset voor de juiste balans. Dit alles in een klein trainingsgroepje van zes deelnemers. 


KARAT-FIT

Karate-Fit een trainingsvorm van sportkarate, conditietraining en yoga. Karate-Fit heeft als doel het bevorderen van de algehele conditie, met aandacht voor de elementen: uithoudingsvermogen, kracht, snelheid, coördinatie, lenigheid, souplesse en de ademhaling. Karate-Fit is geschikt voor de leeftijd vanaf 40 jaar en ouder.

.Interesse 0627012769


CARDIO-KICKBOXING / BOKSZAKTRAINING 

Cardio-kickboxing is een workout voor de fysieke conditie, fysiek uitleven en mentaal ontladen. De workout is een 45 minuten durende bokszaktraining en 15 minuten spierversterkende oefeningen (BBB-oefeningen). Cardio-kickboxing / bokszaktraining is geschikt vanaf 14 jaar en ouder. Train samen om fysieke en mentale gezond te blijven. Iedereen is welkom.

Info: 06.27012769


CROSSTRAINING (circuittraining / krachttraining)

Crosstraining is een workout van diverse fysieke oefeningen (circuitvorm) voor de lichamelijke conditie. De oefeningen worden ondersteunt door de diverse hulpmiddelen: dumbbels, barbells, boomstammen, bokszak, stootkussens, touwen, pionnen enz. Crosstraining is een uitdagende workout voor het verkrijgen van sterke rompspieren, rugspieren, bilspieren, beenspieren en schouder-/armspieren. De conditiesporter wordt gecoacht en mentale ondersteund tijdens de workout. Aan het einde van de workout volgt diverse ademhalingsoefeningen, rek- en strekoefeningen, ontspanningsoefeningen om tot rust te komen. Iedereen gaat ontspannen en voldaan naar huis. Wil je meedoen, Stap-in en train mee.

Komt kijken of vraag een gratis proefles aan.

Interesse 0627012769


PERSONAL TRAINING

Wij doen aan Life-Changing en Fit-Solution en bieden ondersteuning bij leefstijl verandering. De Personal Trainer / Conditietrainer biedt ondersteuning tijdens de fysieke-mentale processen. Er wordt veel aandacht besteed aan de mindset, conditieopbouw, voedingssuppletie  & voedingsanalyse, leefstijl coaching en stressmanagement. 

Wat kunt u verwachten:

  • Intake: kennismaking, achtergrond informatie, doelen en wensen, programma’s en leefstijl onderzoek;
  • Testen en onderzoek;
  • Plan van aanpak Life-Changing / Fit-Solution;
  • Evaluatie trainingsproces.

Interesse bel 0627012769 of vraag een gratis intake aan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.