november 25, 2014

Conditietraining voor volwassenen

Conditietraining voor volwassenen heeft als doel: Samen in een groep trainen voor een gezond fysiek lichaam (krachtige spieren, betere uithoudingsvermogen, mentale balans en een rustige geest). Dit alles met maximaal 10 deelnemers. 


BOX-FIT 

BOX-FIT is een bokstraining dat goed is voor de fysieke weerbaarheid, aanleren van bokstechnieken (geen kickboxing), spierkracht en ontspannen voor de geest. BOX-FIT heeft als doel het bevorderen van gezond sportief sterk lichaam. 

Vraag een gratis proefles aan, bel 06.27012769.


CONDITIE-KEEP FIT 

CONDITIE-KEEP FIT is een circuittraining voor iedereen de willen trainen aan de basisconditie. Conditie-Keep Fit is een rustige training met veel aandacht voor de mens en zijn training. Een gezond fysieke opbouw van het lichaam is het doel van de Conditie-Keep-Fit. Er is een individuele coaching op het gebied van de leefstijl en gezondheid. Tevens leer je de technieken van het stretchen van de spiergroepen, leer je de ontspannen en op de juiste manier je ademhaling te gebruiken, leer je je aandacht en focus op de juiste manier te richten en te gebruiken.

Vraag een gratis proefles aan, bel 06.27012769.


Conditiegymnastiek 65+

Conditiegymnastiek 65+ is een basistraining voor de lichamelijke conditie. Het lichaam wordt in een rustige sportomgeving fysiek getraind. Rustig opbouwen van de conditie in een gevarieerde training van rompspieren, rugspieren, bilspieren, beenspieren en schouder-/armspieren. Aan het eind van de training volgt rek- en strekoefeningen, ontspannings- en ademhalingstechnieken. Deze oefeningen geven de spieren de juiste uitdaging dat nodig is bij het ouder worden. 

Vraag een gratis proefles aan, bel 06.27012769.


PERSONAL TRAINING

Personal training voor Life-Changing en Fit-Solution en het ondersteunen van de veranderingen naar een actieve leefstijl. Onder begeleiding van de Leefstijl-Conditietrainer / Personal trainer trainen zij samen aan de fysieke-mentale processen. Aandacht wordt gegeven aan de mindset, conditieopbouw, voedingssuppletie  & voedingsanalyse, leefstijl coaching en stressmanagement

Wat kunt u verwachten:

  • Intake: kennismaking, achtergrond informatie, doelen en wensen, informatie programma’s, fysieke testen en leefstijl onderzoek;
  • Plan van aanpak Life-Changing / Fit-Solution;
  • Evaluatie trainingsproces.

Interesse bel 0627012769.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.