maart 17, 2019

Conditiesport Kids

De Conditiesport Kids is een club voor jongens en meisjes van 8 jaar tot 12 jaar. Er worden trainingen gegeven voor de algehele conditie dat overgewicht en bewegingsarmoede tegen moet gaat.

Kids Cross Training

Cross Training voor kinderen die een uitdaging nodig hebben, actieve conditionele activiteit met veel rennen, springen, tillen, duwen, klimmen en andere fysieke vormen. Is jouw kind toe aan een nieuwe uitdaging dan kan crosstraining de uitdaging zijn. De fysieke eigenschappen van het kind wordt op een uitdagende manier aangesproken en geleerd om meer inzet en doorzettingsvermogen te tonen.

Kids Fit-Circuit

Kids Fit-Circuit is een vastgestelde parcours van diverse fysieke oefeningen. De oefeningen duren 30 tot 60 seconden waarna een rustpauze van 60 / 90 seconden volgt. Een circuit bestaan uit 3 rondes  van 8 oefeningen. De conditietrainer kan een keuze maken uit een circuit van de algehele conditievorming (uithoudingsvermogen, kracht, snelheid, coördinatie en lenigheid), een bewegingscircuit (grondvormen van bewegen) of een vechtsportcircuit (boksen, karate of kickboxing). De oefeningen worden afgewisseld met diverse rek- en strekoefeningen. De Fit-Circuit training is goed voor de basisconditie, overgwicht en bewegingsarmoede.

Informatie: Interesse, Bel nu 06 of vraag voor je kind een gratis proefles aan.