maart 17, 2019

Conditiesport Kids

De Conditiesport Kids is een club voor jongens en meisjes van 8 jaar tot 12 jaar. Er worden trainingen gegeven voor de algehele conditie dat overgewicht en bewegingsarmoede tegen moet gaat.

Kids Cross Training

Cross Training voor kinderen die een uitdaging nodig hebben, actieve conditionele activiteit met veel rennen, springen, tillen, duwen, klimmen en andere fysieke vormen. Is jouw kind toe aan een nieuwe uitdaging dan kan crosstraining de uitdaging zijn. De fysieke eigenschappen van het kind wordt op een uitdagende manier aangesproken en geleerd om meer inzet en doorzettingsvermogen te tonen.

Kids Circuit Training

Kids Circuit Training is een vastgestelde parcours van fysieke oefeningen. De oefeningen worden 30 / 60 seconden gedaan waarna rustpauze van 60 / 90 seconden volgt. Een circuit bestaan uit 3 rondgangen van 8 oefeningen. De conditietrainer kan een keuze maken voor een circuit van de algehele conditievorming (uithoudingsvermogen, kracht, snelheid, coördinatie en lenigheid), een bewegingscircuit (grondvormen van bewegen) of een vechtsportcircuit (boksen, karate of thaiboxing). De oefeningen worden afgewisseld met diverse rek- en strekoefeningen. Een Circuit Training is goed voor de basisconditie, overgwicht en bewegingsarmoede.

Informatie: Interesse, Bel nu 06 of vraag voor je kind een gratis proefles aan.